Schimb și retur

 

Înlocuirea și returnarea mărfii achiziționată în magazinul Ceramic.md se efectuează pe baza legislației RM, și anume Legii Nr.105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor.

Înlocuirea și returnarea produsului de calitate corespunzătoare

În conformitate cu art. 14, consumatorul are dreptul să ceară înlocuirea și returnarea produsului de calitate corespunzătoare în decurs de 14 zile calendaristice. Înlocuirea sau returnarea produsului  se efectuează numai în următoarele condiții:

  • produs nu a fost utilizat;
  • este păstrat aspectul exterior și proprietățile de consum;
  • nu sunt deteriorate sigiliile și ambalajele din fabrică;
  • prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul procurării produsului din magazinul Ceramic.md.

Rămbursările către cumpărător se efectuează în termen de 14 zile calendaristice de la data returnării mărfii la magazin. Teracotă, laminat și alte materiale comercializate la metraj se returnează numai în ambalajele întregi din fabrica.

Înlocuirea și returnarea produsului de calitate necorespunzătoare

În cazul în care cumpărător cere înlocuirea unui produs de calitate necorespunzătoare cu un produs similar, schimbul se efectuează în temen de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamației. Vânzătorul are dreptul să respingă reclamația dacă, în termenul specificat, furnizează dovezi că defectele produsului vîndut au apărut ca urmare a nerespectării de către cumpărător a instrucțiunilor de manipulare, instalare și reguli de transportare.

Se recomandă să verificați produsele la primire.